Novice

9. oktober, 2018
ODPRTJE POSLANSKE PISARNE V KRANJU

Ponedeljek 8.10.2018 bo v Kranju pričela delovati poslanska pisarna,  poslanke Državnega zbora ga. Mateje UDOVČ. Pisarna bo delovala v zgradbi Mestne občine Kranj, Palači občine, Slovenski trg št. 1, v sejni sobi št. 8, vsak ponedeljek med 16 in 18 uro.

 


Namen odprtja in delovanja v poslanski pisarni je,  da se bo poslanka lahko še bolj povezala s širšim lokalnim in regionalnim okoljem, predvsem z ljudmi, ki tu živijo in delajo.  Spoznala  njihove probleme, težave in predloge za izboljšanje stanja.  Prav tako pa tudi  s problemi in projekti, ki se nanašajo na  širšo lokalno skupnost oziroma regijo.  Tako  bodo lahko meščani in meščanke, s širšega območja Kranja, v neposredni komunikaciji s poslanko izražali svoja mnenja in predloge. Pisarna  je namenjena tudi vsem iz Gorenjske regije.


Poslanka ga. Mateja UDOVČ bo vse, probleme in predloge za rešitve združila, ter jih v skladu s svojimi kompetencami reševala v  Državnem zboru. S temi informacijami bo lahko argumentirano podpirala vse projekte na državni ravni, ki bodo izboljšali življenje in delo na tem območju.


Vljudno vabljeni. Pridite in skupaj bomo ustvarili pogoje, da bo boljše za vse. Za kvalitetno in učinkovito delovanje pisarne pa želimo,  da svoj prihod najavite na telefon št. 041 322 490, ali po e pošti na naslov mateja.udovc@dz-rs.si.